ЛР за здраве и красота – и изкарване на пари?

ЛР Системи за здраве и красота е една от най-бързо развиващите се компании в сферата на директните продажби в България. Собственост на един от най-големите инвестиционни фондове в световен мащаб – Апакс Партнерс – компанията доказва, че е надежден партньор за собствен бизнес и чудесна алтернатива да се пазарува директно от производителя, без крайният потребител да е натоварен с всички следпроизводствени разходи, съпътстващи традиционния бизнес.  

 

 

Благодарение на качествените си продукти, ЛР печели на своя страна не само сътрудници, които искат да развиват мрежа от потребители и се борят за горните нива на бонусната скала, но и съвсем обикновени регистрирани потребители, желаещи да пазаруват за себе си и семействата си с 30% отстъпка. Богатата гама от ЛР продукти с Алое Вера, иновативните кремове и серуми срещу бръчки, продукти с нано технологии със сребро, злато и коприна, с платина, геловете за пиене с Алое, Коластра предизвикват интереса от страна на потребителите, които обръщат все повече внимание на етикетите, на съдържанието на продуктите, които приемат, използват. Информираният потребител вече не е илюзия – той е факт. И затова ЛР следи за качеството на стоките си и го доказва със световно известните сертификати, които са спечелили: Dermatest (Дерматест), Fresenius Institute (Фрезениус Институт), IASC (International Aloe Science Council).

 

В BioMall също ще намерите качествени и сертифицирани продукти - суперхрани, хранителни добавки и натурална козметика

 

 

ЛР предоставя реални възможности за реализиране на печалба, но успехът зависи от до голяма степен от личните качества на сътрудника и неговото желание и подход към работата.

 

 

Ако смятате, че имате мотивацията да започнете да развивате ваша мрежа от потребители на продуктите на ЛР, с радост ще ви дадем нашата подкрепа и приятелско отношение.

 

 

Ако имате въпроси, коментари или просто желаете да се срещнем и поговорим...

 

Деница Андонова 0878 207 156 denitsa.andonova@gmail.com

 




{START_COUNTER}